Kërkimi Avancuar

Partnerët

Me shume se milje

Miles & More është më i madhi program besnikëri per udhëtaret në Evropë me 25 milionë anëtarë në mars 2014. Ajo ofron shpërblime për pasagjerët e 13 linjave ajrore të mëdha europiane: Lufthansa, Austrian Airlines Group, LOT polake Airlines, Swiss International Air Lines, Adria Airways e, Kroacia Airlines, Condor Flugdienst, Luxair, Bruksel Airlines, Germanwings, Air Astana, Air Malta dhe Jet Airways

Fito dhe merr miljet me Europcar

Miles & Më shumë anëtarë të përfitojnë nga kushte të veçanta kur punësimin me Europcar: si Miles & More mbajtës Card (Classic, Gold, udhëtimi shpeshta, senatori ose Hon Circle), ju keni të drejtë për një zbritje të veçantë në produktet publike ndërkombëtare.

Cmime preferenciale per klientet e miljeve

Përdorni milje tuaja për të paguar për Europcar qirane tuaj. Miljet e juaja mund të blihen në më shumë se 2,300 vende pjesëmarrëse Europcar.

Redeem Now

Per rezervime telefono stafin tone: +355 45 800 600

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!