Aeroflot

Europcar, makina më e mirë me qira për klientët Aeroflot!

Aeroflot

Europcar u bë partner ekskluziv në nëntor 2013 per dhenien e makinave me qira tek Aeroflot. Europcar është ka kenaqesine që të sigurojë klientët Aeroflot per sherbim te perkryer ne dhenien e makinave me qira në te gjithe europen ku Aeroflot fluturon.

Aeroflot është linja ajrore e Rusisë anije dhe kompania më e madhe kombëtare e ajrit. Krenari duke qenë një anëtar i aleancës ajrore globale SkyTeam, Aeroflot me anëtarët e saj partnere ofron shërbim për më shumë se 1000 destinacione në 178 vende. Aeroflot operon një nga flotës më moderne dhe më të re në Evropë. Në qershor 2013 Aeroflot ishte për herë të dytë ne vendin e pare nga Skytrax si linja ajrore më e mirë në Evropën Lindore.

Why customers prefer Europcar

Pikat dhe Kushtet

Per rezervime telefono stafin tone: +355 45 800 600

Same smart app. More mobility.

Download the Europcar mobile app for iPhone, iPad and Android now!